Ahorn Bouwsystemen voor uw trafostation

Wilt u een trafostation laten bouwen? Ahorn Bouwsystemen is een ervaren en deskundige partij in deze. Omdat in een trafostation wordt gewerkt met elektriciteit, is het bouwen van een dergelijk station een specialistische klus. Het moet voldoen aan verschillende eisen en voorschriften. Ahorn Bouwsystemen is VCA-gecertificeerd en zeer ervaren in het bouwen van trafostations.

De voordelen van een trafostation van prefab beton

Trafostations worden tegenwoordig gebouwd met geprefabriceerd beton. Dit brengt veel voordelen met zich mee. Omdat prefab beton in de fabriek wordt geproduceerd, is er geen grote bouwruimte nodig en is een bouwvergunning niet meer noodzakelijk.

Naast voordelen omtrent het bouwen, biedt het veel voordelen in het gebruik. Prefab beton is veilig en betrouwbaar, het heeft een brandwerende en isolerende werking. Dit is natuurlijk belangrijk, aangezien er in een trafostation wordt gewerkt met hoge elektriciteitsspanning.

Laat uw trafostation bouwen door Ahorn Bouwsystemen

Ahorn Bouwsystemen is ervaren in het bouwen en plaatsen van trafostations. Wij bieden onze diensten altijd aan tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Om goede service te kunnen bieden bouwen we vanuit uw ideeën. We kiezen altijd voor een persoonlijke aanpak, waarbij uw wensen centraal staan.

Naast persoonlijke wijze, werken we op professionele wijze. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakkundig en kennen de risico’s van het vak. Zij gaan altijd op een veilige manier te werk.

Ahorn Bouwsystemen ondersteunt u in het volledige bouwproces. Van advies tot planning en van productie tot plaatsing van het trafostation. Bent u benieuwd naar wat Ahorn Bouwsystemen u kan bieden? Onze medewerkers informeren u graag en maken een duidelijke offerte op.